A Kárpátaljai Magyar Művelődési Intézet a Tehetséggondozási Program keretében alkotói pályázatot hirdetett vers, széppróza és egy vagy több kárpátaljai magyar irodalmi művet illusztráló grafika, valamint az épitett örökségről készített fotó kategóriákban. A pályázat beküldési határideje 2009. december 4.-én lejárt. Viszont jó hír, hogy az eredményhirdetésig már csak néhány nap van hátra, amely december 24.-én esedékes.
A pályázat díjazása kategóriánként : 1. 500.hr
                                                      2. 300.hr
                                                                        3. 200. hr
 Ami viszont ennél is lényegesebb, véleményem szerint, az az, hogy a zsűri által elfogadott munkákat különböző művészeti folyóiratokban jelentetik meg, továbbá kiállítják az Európa-Magyar Házban.
 A díjak átadására 2010. január 20. és 22. között kerül sor, ugyanis ekkor méltatják a magyar kultúra napját Kárpátalján egy rendezvénysorozattal.
 


 

 

Szerző: M.S.E.

Szólj hozzá!

Címkék: kultúra

A bejegyzés trackback címe:

https://e-karpatalja.blog.hu/api/trackback/id/tr771613912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása