November 21-én 16:00 került sor az UMDSz Bátyúi alapszervezetének gyűlésére. Az esemény folyamán a bátyúi fiatalok megalapították az UMDSz Bátyúi Ifjúsági Szervezetét.

Kevesen kezdtük a gyűlést melyet Baraté Mónika a Bátyúi alapszervezet elnökasszonya nyitott meg és számolt be az utóbbi egy év elnöki posztjában betöltött cselekedeteiről. A rövid összefoglaló után Kádár Rozália a beregszászi központból tartott rövid előadást miben kifejtette, hogy fontos megerősíteni az összetartásunk. Miután mi fiatalok átvonultunk egy másik szobába Juhász Sándor -a megyei ifjúsági szövetség alelnökének- jelenlétében hivatalosan megalapítottuk az UMDSz Bátyúi Ifjúsági Szervezetét. Elnökasszonynak Baraté Klaudiát választottuk meg, titkárnak pedig Tóth Tibor-t jelölte meg a jelenlévő ifjúság.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-karpatalja.blog.hu/api/trackback/id/tr801465973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása